Agronetto » 畜産 » 獣医およびペットサプライ » 家畜用薬物ペットサプライ » ライムエッセンシャルオイル 10ml

ライムエッセンシャルオイル 10ml

PDF
ライムエッセンシャルオイル 10ml
ライムエッセンシャルオイル 10ml
ライムエッセンシャルオイル 10ml 画像 2
ライムエッセンシャルオイル 10ml 画像 3
広告に興味はありますか?
1/3
PDF
€2.29
PLN 9.90
≈ $2.45
販売会社に連絡
タイプ:  家畜用薬物
場所:  ポーランド
掲載日:  2024/06/08
販売会社在庫ID:  OLEJEK-11
詳細:
ポーランド語
ルーマニア語
ペルシア語
日本語に翻訳
Olejek eteryczny limetkowy Biomus 10ml
Naturalny olejek eteryczny uzyskiwany metodą destylacji parą wodną skórek owoców Citrus aurantifolia. Olejek limetkowy ma szereg zastosowań w medycynie, kosmetyce i aromaterapii. Może być stosowany zewnętrznie, w formie kąpieli, inhalacji, masażu i kompresów. Jako kąpiel i inhalacja działa antysepycznie i oczyszczająco na drogi oddechowe, wspomagając le...
Olejek eteryczny limetkowy Biomus 10ml
Naturalny olejek eteryczny uzyskiwany metodą destylacji parą wodną skórek owoców Citrus aurantifolia. Olejek limetkowy ma szereg zastosowań w medycynie, kosmetyce i aromaterapii. Może być stosowany zewnętrznie, w formie kąpieli, inhalacji, masażu i kompresów. Jako kąpiel i inhalacja działa antysepycznie i oczyszczająco na drogi oddechowe, wspomagając leczenie infekcji dróg oddechowych i przyspieszając regenerację. Olejek ten jest zalecany do pielęgnacji skóry tłustej, trądzikowej i dojrzałej. Delikatnie oczyszcza stany zapalne i hamuje rozprzestrzenianie się patogennych mikroorganizmów na skórze. Pozostawia skórę gładką, zdrową i pełną naturalnego blasku.
Nie należy stosować stężonego olejku limetkowego bezpośrednio na skórę, gdyż może to skutkować podrażnieniem i zaczerwienieniem. Zawsze należy upewnić się, że produkt jest rozcieńczony w wodzie lub przeznaczonym dla skóry oleju nośnikowym.



Nazwa: Olejek limetkowy
Gatunek: Czysty
Czystość: 100% olejek eteryczny (naturalny i czysty)
Zapach: charakterystyczny
Wzór chemiczny: nie dotyczy
Nr CAS: 8008-26-2
Nr EC: 616-919-0




Olejki eteryczne mają pochodzenie naturalne.
Ważne jest, aby pamiętać, że większości olejków eterycznych nie można nakładać bezpośrednio na skórę bez rozcieńczania tzw. olejem bazowym. Powszechnie stosowane oleje nośnikowe są często dostępne w sklepach lub sklepach ze zdrową żywnością, które specjalizują się w naturalnych produktach do kąpieli i ciała. Korzystne są organiczne i tłoczone na zimno oleje nośnikowe, na przykład olej ze słodkich migdałów, olej z pestek moreli, olej z pestek winogron, olej jojoba lub olej z awokado.
Zasadą jest, że olejki eteryczne powinny być rozcieńczone w substancji nośnej w nie większym stężeniu niż 3-5%
さらに表示する
日本語に翻訳
Ulei esențial de tei Biomus 10 ml
Ulei esențial natural obținut prin distilarea cu abur a cojilor de fructe de Citrus aurantifolia. Uleiul de tei are o serie de utilizări în medicină, cosmetică și aromoterapie. Poate fi folosit extern sub formă de băi, inhalații, masaje și comprese. Ca baie și inhalare, are efect antiseptic și de curățare asupra căilor respiratorii, susținând tratamentul infecțiilor respiratorii și accelerând regenerarea. Acest ulei este recomandat pentru îngrijirea tenului gras, acneic și matur. Curăță ușor inflamația și inhibă răspândirea microorganismelor patogene pe piele. Lasa pielea neteda, sanatoasa si plina de stralucire naturala.
Nu aplicați ulei concentrat de tei direct pe piele, deoarece poate duce la iritații și roșeață. Asigurați-vă întotdeauna că produsul este diluat în apă sau un ulei purtător specific pielii.



Nume: ulei de tei
Gen: curat
Puritate: 100% ulei esențial (natural și pur)
Miros: caracteristic
Formula chimică: nu se aplică
Nr. CAS: 8008-26-2
Nr. CE: 616-919-0




Uleiurile esențiale sunt de origine naturală.
Este important de reținut că majoritatea uleiurilor esențiale nu pot fi aplicate direct pe piele fără diluare. ulei de baza. Uleiurile purtătoare utilizate în mod obișnuit sunt adesea disponibile în magazine sau magazine naturiste care sunt specializate în produse naturale pentru baie și corp. Sunt preferate uleiurile purtătoare organice și presate la rece, de exemplu uleiul de migdale dulci, uleiul de sâmburi de caise, uleiul de sâmburi de struguri, uleiul de jojoba sau uleiul de avocado.
De regulă, uleiurile esențiale trebuie diluate în substanța purtătoare într-o concentrație nu mai mare de 3-5%.
日本語に翻訳
اسانس آهک بیوموس 10 میلی لیتر
اسانس طبیعی به دست آمده از تقطیر با بخار پوست میوه مرکبات. روغن آهک در پزشکی، آرایشی و بهداشتی و رایحه درمانی کاربردهای زیادی دارد. می توان آن را به صورت خارجی به صورت حمام، استنشاق، ماساژ و کمپرس استفاده کرد. به عنوان حمام و استنشاق، اثر ضد عفونی کنندگی و پاک کنندگی دستگاه تنفسی دارد و از درمان عفونت های تنفسی حمایت می کند و بازسازی را تسریع می کند. این روغن برای مراقبت از پوست های چرب، مستعد آکنه و بالغ توصیه می شود. التهاب را به آرامی پاک می کند و از انتشار میکروارگانیسم های بیماری زا بر روی پوست جلوگیری می کند. پوست را صاف، سالم و پر از درخشش طبیعی می کند.
روغن آهک غلیظ را مستقیماً روی پوست نمالید، زیرا ممکن است باعث تحریک و قرمزی پوست شود. همیشه اطمینان حاصل کنید که محصول در آب یا روغن حامل مخصوص پوست رقیق شده است.



نام: روغن آهک
ژانر: تمیز
خلوص: 100% اسانس (طبیعی و خالص)
بو: مشخصه
فرمول شیمیایی: قابل استفاده نیست
شماره CAS: 8008-26-2
شماره EC: 616-919-0




روغن های ضروری منشاء طبیعی دارند.
مهم است که به یاد داشته باشید که اکثر روغن های ضروری را نمی توان مستقیماً بدون رقیق شدن روی پوست استفاده کرد. روغن پایه روغن‌های حامل معمولاً در فروشگاه‌ها یا فروشگاه‌های مواد غذایی بهداشتی که در محصولات طبیعی حمام و بدن تخصص دارند، در دسترس هستند. روغن های حامل ارگانیک و پرس سرد ترجیح داده می شوند، به عنوان مثال روغن بادام شیرین، روغن هسته زردآلو، روغن هسته انگور، روغن جوجوبا یا روغن آووکادو.
به عنوان یک قاعده، اسانس ها باید در ماده حامل در غلظتی بیش از 3-5٪ رقیق شوند.
重要
このオファーはガイダンスだけを目的とするものです。販売会社により詳細な情報をリクエストしてください。
購入に関するアドバイス
安全に関するヒント
機械や車両を販売しますか?
あなたは私たちと一緒にすることができます!

類似する広告